was successfully added to your cart.

Category Archives: Продукти

Slide1

100% Натурални масажни свещи Абогеа

By | Инструменти, Новини, Продукти, Терапии | No Comments

От древни времена изкуството на масажа е било високо ценено и ползите от него безспорни. Тази процедура е една от най-приятните, които ще наситят сетивата ви с уникални усещания. При правилна употреба натуралните масла стимулират естествените защитни сили в организма, ускоряват процесите на регенериране и хидратиране на различните слоеве на кожата. ABOGEA създаде балсам от специално подбрани благоуханни етерични масла, подходящи за всеки тип кожа. Съчетани с масажа, те усилват кръвната и лимфната циркулация и улесняват отделянето на токсини. Подходящи за арома масажи на тяло, СПА педикюр и маникюр. За незабравими мигове на релакс, баланс и хармония в домашни условия.

 

20170407_103802

Abogea Professional Line на изложението Beauty & Business във Варна

By | Новини, Продукти | No Comments

На изложението Beauty g Business във Варна, Abogea Professional Line представи 100% Натурални масажни свещи, 100% Натурален Балсам за суха кожа, предназначени за професионална употреба и домашна грижа.

Всички продукти на марката може да разгледате и поръчате от тук.

D_Pantenol

СИЛАТА Е В ПАНТЕНОЛА!

By | Продукти, Терапии | No Comments

Д-Пантенол е провитамин, който ускорява растежа на клетките. Стимулира деленето на клетки, като подпомага естествените оздравителни процеси на кожата, стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление. Д-Пантенолът прониква в дълбочина като помага за задържане на вода в клетките и съответно запазва хидратацията на кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация и има противовъзпалително и успокояващо действие. Продуктите с Д-Пантенол са подходящи за всеки тип кожа.

Комплекс от витамини – Предпазва клетките на кожата от свободните радикали и предотвратява стареенето на кожата.

Хиалуронова киселина – Ключът е в нейната способност да задържа вода и така да запазва плътността на кожата.